Категорії
  • Русский    English    Українська   
  • Віскі Scots Lion в тубусі 0.7 л

    Віскі Scots Lion в тубусі 0.7 л

    text_description Віскі Scots Lion в тубусі 0.7 л Scots Lion має завжди певний термін приготування - 3 роки. Спочатку відібрані сорти солодових і зернових віскі змішуються окремо. Потім їх об'єднують разом на к... Подробнее
    text_weight700мл
    Виробник Campbell Meyer
    Наявність: Немає на складі
    0 грн.
     
    Доставка 1-3 дні
    Будь-який варіант оплати
    Тільки найкращі напої!

    Віскі Scots Lion в тубусі 0.7 л

    Scots Lion має завжди певний термін приготування - 3 роки. Спочатку відібрані сорти солодових і зернових віскі змішуються окремо. Потім їх об'єднують разом на кілька місяців. Робиться це дуже обережно з дотриманням всіх процедур і пропорцій, так як змішаний віскі певного сорту, зроблений в різні періоди, повинен мати завжди однаковий смак, відповідний даному сорту.
     
    SCOTS LION відноситься до найпопулярнішого в світі купажовані увазі віскі (blended). Цей скотч витримується в дубових бочках протягом 3-х років. Співвідношення зернових і солодових спиртів в його купажі - 70/30. У його змішуванні брали участь від 5 до 15 різних односолодових віскі (single malt) і 2-3 види зернового. Володіє янтарно-золотистим кольором і характерним для віскі ароматом з ледь вловимими нотками карамелі. Переважаючі в смаку квітково-ванільні і торф'яні тони доповнюються м'яким і сухим післясмаком.
     
    Один з головних секретів як пити Scots Lion правильно - це його температура. Не поспішайте відкривати тільки що принесену з вулиці пляшку. Перш ніж пити Scots Lion, охолодіть його до температури в 18-20 градусів. Це дуже важливо, тому що надмірно теплий напій моментально вдарить по вашому нюху сильним запахом спирту, а переохолоджену, навпаки, не розкриється належним чином. Scots Lion п'ють невеликими ковтками, попередньо потримавши наповнений келих деякий час в руці. Це дозволяє напою зігрітися і почати більш активно виділяти запах. Перед тим, як зробити ковток, можна деякий час потримати віскі під язиком. Так у вас залишиться насичене і приємний післясмак. Scots Lion рекомендується насолоджуватися в чистому вигляді, або з льодом.
     
    Ідеально підкреслює смак копчена риба: лосось або сьомга. Копчене м'ясо додає димчастий в післясмаку, а копчені сири наповнюють смак Scots Lion особливої ​​пікантність.
    Ваш відгук: Примітка:HTML теги не дозволені! Використовуйте звичайний текст.
    Ваше Ім’я:
    Рейтинг
    Введіть код, вказаний на зображенні:
    Продовжити