Категорії
  • Русский    English    Українська   
  • -16%
    Віскі Jameson (Джемісон) 1л (5011007003227)

    Віскі Jameson (Джемісон) 1л (5011007003227)

    text_description Купити віскі Jameson (Джемісон) 1 літр (5011007003227) Основними компонентами ірландського віскі Jameson є ячмінь, ячмінний солод і найчистіша джерельна вода. В Ірландії солод висушують в закр... Подробнее
    text_weight1,000мл
    Виробник Pernod Ricard
    Наявність: Есть в наличии
    870 грн. 735 грн.
     
    Доставка 1-3 дні
    Будь-який варіант оплати
    Тільки найкращі напої!

    Купити віскі Jameson (Джемісон) 1 літр (5011007003227)

    Основними компонентами ірландського віскі Jameson є ячмінь, ячмінний солод і найчистіша джерельна вода. В Ірландії солод висушують в закритих печах, тому тутешній віскі не має запаху диму, - його відрізняє легкий квітковий аромат. Крім цього, ірландський віскі - єдиний віскі в світі, який піддається потрійної дистиляції, і тому має більш м'який смак, ніж його «побратими» з Шотландії та Америки. Отриманий віскі розливається в дубові бочки, де до цього неодмінно витримувався херес. У цих бочках, в повній темряві і тиші, віскі визріває, набираючись танинов, "дорослішає" протягом мінімум шести років. За цей час остаточно формується букет і смак продукту, напій набуває золотистий колір. Як кажуть ірландці, Святий Патрік упускає сльозу подяки в кожну бочку.
     
    Класичний ірландський віскі Jameson дозволяє відчути смак того знаменитого напою, який і був вперше виготовлений на заводі Джона Джемесон. Спирти для купажу витримуються в бочках з-під бурбона і кріпленого вина як мінімум п'ять-сім років.
     
    Колір: теплий золотий захід
    Аромат: м'який і солодкуватий, з нотками ванілі, хересу і сухофруктів
    Смак: злиття ванільного, деревного і медового смаку з відтінками прянощів і лісових горіхів
    Післясмак: фруктово-ванільне, з присмаком горіхів
    Ваш відгук: Примітка:HTML теги не дозволені! Використовуйте звичайний текст.
    Ваше Ім’я:
    Рейтинг
    Введіть код, вказаний на зображенні:
    Продовжити