Категорії
  • Русский    English    Українська   
  • Віскі Jack Daniel's (Джек Деніелс) 0.375 л (82184090510)

    Віскі Jack Daniel's (Джек Деніелс) 0.375 л (82184090510)

    text_description Віскі Jack Daniel's (Джек Деніелс) 0.375 л (82184090510) Не дивлячись на тривалу історію компанії Jack Daniel's, якість, рівень виробництва і ставлення працівників до створення віскі залишаєть... Подробнее
    text_weight375мл
    Виробник Brown-Forman Corporation
    Наявність: Немає на складі
    0 грн.
     
    Доставка 1-3 дні
    Будь-який варіант оплати
    Тільки найкращі напої!

    Віскі Jack Daniel's (Джек Деніелс) 0.375 л (82184090510)

    Не дивлячись на тривалу історію компанії Jack Daniel's, якість, рівень виробництва і ставлення працівників до створення віскі залишається незмінним. Саме це і є запорукою тривалого успіху компанії на світовому ринку вже безліч десятків років. На особливу увагу заслуговує унікальний спосіб фільтрації віскі, який передбачає кількаметрову прошарок вугілля.
    Вагомим аргументом в сторону вибору саме цього віскі є кількість його титулів, перший з яких датується ще 1 904 роком.
    Представлений віскі Jack Daniel's володіє неймовірно багатим і інтенсивним бурштиновим відтінком. Аромат продовжує багатство образу нотами горіхів, спецій і легким серпанком. В процес аерації Вас зачарує інтенсивний солодкий ароматичний шлейф. Смак віскі доповнює загальний образ мотивами карамелі, ванілі, палаючого житнього хліба і кава.
    Подавати віскі Jack Daniel's експерти рекомендують з декількома кубиками льоду або в тандемі з газованою водою. Купити віскі Jack Daniel's можна в нашому магазині з доставкою по Києву.
    Ваш відгук: Примітка:HTML теги не дозволені! Використовуйте звичайний текст.
    Ваше Ім’я:
    Рейтинг
    Введіть код, вказаний на зображенні:
    Продовжити