Категорії
  • Русский    English    Українська   
  • Сироп коктейльний Sweet Madam Зелене яблуко 0.7л

    Сироп коктейльний Sweet Madam Зелене яблуко 0.7л

    text_description Сироп коктейльний Sweet Madam Зелене яблуко 0.7л Сироп Зелене яблуко - один з улюблених ласощів, який нагадає про дитинство і смак цього чудового зеленого плоду. Зелені яблука «гренні сміт», і... Подробнее
    text_weight700мл
    Виробник Шафран Элит
    Наявність: Немає на складі
    0 грн.
     
    Доставка 1-3 дні
    Будь-який варіант оплати
    Тільки найкращі напої!

    Сироп коктейльний Sweet Madam Зелене яблуко 0.7л

    Сироп Зелене яблуко - один з улюблених ласощів, який нагадає про дитинство і смак цього чудового зеленого плоду. Зелені яблука «гренні сміт», із соку яких виготовляється сироп, з'явилися 1868 року в Австралії. У буквальному перекладі назва сорту звучить як «бабуся Сміт», та сама, яка і поєднала австралійські яблука та французьку дичку. Анна Сміт вивела новий вигляд досить великих яблук, які завоювали популярність у всьому світі. Першою країною, яку завоювали зелені яблука, стала Нова Зеландія, а до 1930 року до неї приєдналася Великобританія. Наразі зелені яблука «грені сміт» продаються у кожному магазині.

    Сироп Зелене яблуко має насичений свіжий аромат запашних зелених яблук. Апетитна густа консистенція пофарбована в яскраво-зелений красивий колір. Вишукані нотки кисло-солодкого зеленого яблука у смаку вразять і приємно здивують найвитонченіших гурманів. Сироп Зелене яблуко додасть соковитий відтінок у будь-яку страву чи напій і нагадає про спекотні літні дні.

    Дуже ефектно сироп Зелене яблуко виглядатиме у листкових коктейлях і подарує незабутні смакові нюанси алкогольним та безалкогольним коктейлям. Солодкий делікатес можна застосовувати у дитячому харчуванні чи дієтичних меню. Сироп Зелене яблуко додають у холодний чай, лимонад, компот, соуси та вишукані страви. Густою консистенцією можна поливати морозиво, фруктові салати, торти, тістечка та випічку. Кожна страва заграє новими свіжими тонами зеленого яблука. Ніжна кислинка надасть десертам особливої ​​гармонійної родзинки.

    Зелене яблуко – безумовно, корисний плід, в якому міститься велика кількість вітамінів групи B та C, органічні кислоти, хлорофіл, калій, мідь, марганець, фосфор, цинк та залізо. В одній кісточці зеленого яблука – добова доза йоду та амігдаліну (вітамін B17, який руйнує ракові клітини). Щоденне вживання зелених яблук позитивно впливає на омолодження організму, підвищує імунітет. До складу зелених плодів входить і клітковина, яка допомагає безперебійній роботі ШКТ та засвоєнню жирної їжі.

    Ваш відгук: Примітка:HTML теги не дозволені! Використовуйте звичайний текст.
    Ваше Ім’я:
    Рейтинг
    Введіть код, вказаний на зображенні:
    Продовжити