Категорії
FilterPro
Filter by price:
Manufacturers:
  • Русский    English    Українська   
  • Самбука Molinari (Молінарі)

    Купити лікер Sambuca Molinari (Самбука Молінарі) в Києві, Україні

    Історія. Спиртні напої на основі анісу почали виготовляти в країнах Середземномор'я, коли у цієї рослини виявили сильні лікувальні властивості. Для приготування напою використовують два різновиди анісу: зелений аніс, що росте в Середземномор'ї, і бадьян, зірчастий аніс, які привозили з В'єтнаму і Китаю.

    Родина самбуки - околиці порту Сівітавеккіа недалеко від Риму. Анісовий лікери робили практично у всіх країнах Середземномор'я: оузо - в Греції, пастис - у Франції, арак - в Туреччині. Назва "самбука", можливо, походить від арабського слова "заммут" - так називався напій на основі анісу, який завезли в Сівітавеккіа в середні століття.

    В кінці п'ятдесятих років ХХ століття відбулося маленьке диво. Для залучення уваги споживачів, Анджело Молінарі вирішив продемонструвати який-небудь незвичайний спосіб подачі самбуки. У напій додали три кавових зерна і підпалили! З тих пір почалася всесвітня популярність напою.
     
    Сьогодні Molinari - кращий виробник самбуки в світі. Завдяки роботі Анжело Молінарі, в 1945р. в італійському містечку Сівітавеккіа була народжена торгова марка Sambuca Molinari.
     
    У 1959 р в Сівітавеккіа була відкрита перша фабрика, а в 1964 р - друга. У 2005 р. виробники відомої самбуки відсвяткували 60-ту річницю заснування компанії. Завдяки кваліфікованій роботі, залученню уваги публіки і підвищенню ефективності, компанія завоювала велику частку ринку.
     
    У 1974 в Colfelice (FR) відкрився новий сучасний завод: один з кращих його секторів мав продуктивність 60 000 пляшок на день. Молінарі і зараз домінує на ринку самбуки (72% роздрібної торгівлі і 65% продажу HoReCa!), Не дивлячись на те, що ринок самбуки в Італії вже явно насичений (два мільйони пляшок в рік).
     
    Напій вважається хорошим діжестівом, але визнаний непридатним для коктейлів через яскраво-вираженого анісової смаку. Незастосування в коктейлях обмежило виробництво самбуки, але зате зробило її нецікавою для піратів і підроблювачів. Тому, купуючи самбуку, Ви можете бути впевнені в її справжності.
     
    Найбільш динамічним ринком продажів є також Великобританія. Обсяги продажів обчислюються десятками тисяч ящиків в рік і постійно ростуть. Ненабагато відстає і Німеччина (мільйон пляшок). До речі, тут Молінарі займає дві третини ринку.
    Практично у всіх, хто споживає пиво країнах Європи самбука стала доповненням до вечірнього кухлю пива, крім Ірландії, де публічно підпалити напій в своєму келиху вважається таким же злочином, як купити і підпалити феєрверк.
     
    Звичайно, заповзятливому італійцеві Молінарі було мало Європи. Зараз він контролює більшу частину ринку США, на якому продається близько 300 000 пляшок на рік, і який теж вважається перенасиченим.
     
    Створено нові, все більш витончені сорти самбуки. Один із прикладів - Sambuca Molinari Caffe. Створена спеціально для справжніх гурманів. Ідеально підходить тим споживачам, хто не любить жувати кавові зерна. Вона придатна для приготування різних коктейлів.
     
    4 способи пити самбуку:
     
    1. Простий. Можна просто додати води і повільно потягувати напій протягом цілого вечора - відмінний спосіб вгамувати спрагу.
     
    2. Класичний. У коньячний келих наливається порція самбуки, кладуться три кавових зерна, напій підпалюється. Потім палаюча самбука виливається в келих олд-фешн. Коньячна чарка перевертається на серветку, щоб не вийшли ароматні пари. Самбука випивається залпом, кавові зерна розкушуються, а з коньячної чарки через трубочку вдихаются пари.
     
    3. Ризикований. Набрати самбуку в рот, але не ковтати. Витерти губи насухо. Закинути голову, відкрити рот, асистент в цей час повинен піднести до рота запалений сірник. Відчувши жар, закрити рот і ковтнути.
    4. Морожений. Заморозити пляшку і чарку, і подавати на стіл зі "сніжком". Класика для Італії.
     
    Італійці упевнені в величезну користь "Самбуки": підвищує потенцію, піднімає імунітет, позбавляє від нападів кашлю та застуди.
    Показувати: Список / Сітка
    Відображати:
    Сортування
    Лікер Sambuca Molinari Extra 42% 0,5л
    Лікер Sambuca Molinari Extra (Самбука Молінарі Екстра) 0,5л відгуки, ціна в Україні
    500мл
    Наявність: Есть в наличии
    450 грн.
    Лікер Sambuca Molinari Extra 42% 0,7л
    Лікер Sambuca Molinari Extra (Самбука Молінарі Екстра) 0,7л Традиційний італійський
    700мл
    Наявність: Есть в наличии
    600 грн.
    Лікер Sambuca Molinari Extra 42% 1л
    Лікер Sambuca Molinari Extra (Самбука Молінарі Екстра) 1л купити в Києві, Україні Т
    1,000мл
    Наявність: Есть в наличии
    780 грн.